Deze teksten en tekeningen zijn gemaakt door Lilian. Mogelijk gemaakt door Blogger.

woensdag 24 oktober 2012

herfst...


Het is onmiskenbaar herfst nu. Voor wie er oog voor heeft, is de natuur om ons heen nu prachtig. Ik heb al verschillende paddestoeltjes en paddestoelen gezien en hier en daar kun ja al heerlijk door de afgevallen blaadjes schoppen.

Bij CK Nootdorp is het nu herfstvakantie. Normaal gesproken zou ik er nu achter een ezel zitten, om mijn acrylschilderwerkje af te maken. Ik heb het in de cursusruimte laten liggen om te drogen, dus ik kan thuis niet verder. Niet dat ik dat erg vind overigens, want ik voel mezelf nog steeds niet helemaal vertrouwd met acrylverf. Ik mis de nuance, het hele fijne wat je wel kunt doen met potlood en inkt. Misschien is het een kwestie van wennen hoor, dat kan ook. In elk geval gaan we na de vakantie (volgende week dus) met een groepje medecursisten wat oefenen met kleurgebruik en acrylverf. Ik ben benieuwd...

In de tussentijd heeft de herfst me ge√Įnspireerd om een herfstig tafereeltje te tekenen. Ik kwam in een tijdschrift een klein fotootje tegen van een eekhoorn die aan het drinken was. Dat zie je niet vaak en ik vond het zo mooi dat ik het heb proberen te tekenen met potlood. Hier het resultaat:


Vooral de weerspiegeling in het water was moeilijk om te maken. Ik vind het nog steeds een schattig tafereeltje, dus ik oefen nog even verder om hem ooit nog eens groot te maken in pastelkrijt.

(oh ja, de eikels van twee logjes terug... het waren er negen!)

2 reacties:

  1. Wat een mooie tekening! Vind dat echt zo knap!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha, kippige ikke ziet je reactie nu pas... Dankjewel! Ik was ook heel verrast door het resultaat destijds.

      Verwijderen

 

Archief

Volg mij via bloglovin'

Follow on Bloglovin

Big Brother ;-)

Privacy Policy

Kladblokfans tot nu toe: