Deze teksten en tekeningen zijn gemaakt door Lilian. Mogelijk gemaakt door Blogger.

zaterdag 8 december 2012

Prinses Tricia

Tricia is een Noorse Boskat. Ze woont samen met haar broer Ozzy bij mijn ouders en ik ben gek op haar.

Tricia is een echt 'meisjespoesje'. Zo houdt ze van alles wat glimt: geld, sieraden, sleutelhangers en verder is ze gek op felle kleurtjes als roze en paars. Een schoenentic heeft ze ook: als je je schoenen uitdoet zit zij erin en veters ziet ze het liefst los.

Wij noemen haar prinses, omdat ze soms nuffig kan doen als een klein prinsesje. O wee als ze haar zin niet krijgt, want dat zal ze je duidelijk laten merken. Niet dat ze bijt of krabt, want dat zit niet in haar karakter... Nee, Tricia is subtieler: ze trekt net zo lang je aandacht tot je onherroepelijk voor haar smelt. Kopje scheef, grote vraagogen en heel zachtjes mauwen. Ze heeft trouwens een hekel aan blauwe belastingenveloppen. Als die op de kast liggen, moeten ze er onmiddelijk af. Eraf en stuk, want het liefst bijt ze er stukjes af en daar moeten we dan natuurlijk ontzettend om lachen.

Al tijden wil ik Tricia vastleggen. Ik had het al eens geprobeerd met pastel, maar dat werd niet hetgeen ik voor ogen had. Gisteren en eergisteren heb ik het opnieuw geprobeerd, maar nu met acrylverf... en ik vond het resultaat niet slecht. Eindelijk kan ik Tricia ook eens mee naar huis nemen... en dan hoef ik niet eens alle glimdingen te verstoppen!

Tricia


2 reacties:

 1. Lilian,jou Prinses mag er zijn!
  wens jou nog veel schrijf teken en schilder plezier
  en een goed jaar 2013.
  Christiene.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Christiene! Dat ze er mag zijn weet ze zelf ook maar al te goed. ;-)

   Ik wens jou natuurlijk ook een mooi, creatief en ge√Įnspireerd 2013 toe!

   Verwijderen

 

Archief

Volg mij via bloglovin'

Follow on Bloglovin

Big Brother ;-)

Privacy Policy

Kladblokfans tot nu toe: