Deze teksten en tekeningen zijn gemaakt door Lilian. Mogelijk gemaakt door Blogger.

woensdag 26 april 2017

Delicious!

Soms moet het er gewoon uit... Zo'n idee dat zich in je hoofd nestelt en dan net zo lang blijft zeuren tot je het hebt uitgevoerd.  Na de snotterpost van hiervoor had ik het weer. (Ja, ik snotter nog steeds, maar ik kan inmiddels weer redelijk uit mijn ogen kijken, dank u.)

Ik schreef over hoe graag ik weer eens mee wilde doen aan een uitdaging van Illustration Friday. De vorige uitdaging, 'fabels', had ik gemist, maar deze vond ik zo leuk. 'Delicious' was het thema. Heerlijk, lekker... ja, dan denk je al snel aan eten.

Vaak zijn de 'verboden dingen' het allerlekkerst. 'Verboden dingen' bevatten in mijn geval chocola. Chocola is heerlijk, maar het gevaar is dat je er al snel te veel van eet. 'Te' is nooit goed, dat weten we allemaal... maar toch. Als ik op mijn werk ben, slaat rond vier uur mijn lichaam op tilt. Dan wil, moet en zal ik iets eten. Tegenwoordig weet ik dat en heb ik altijd iets gezonds bij de hand, maar af en toe... dan vergeet ik het en dan gaat er iets ongezonds naar binnen. Zo staat er dus een automaat vol met foute candybars bij ons op het werk. Fout, maar toch ga ik dan altijd voor die ene...
Het is de combinatie: een koekje, karamel en chocola. Sommigen vinden 'm vanwege dat 'koekie' dus niet echt, maar voor mij maakt dat 'm juist af. Je hapt: chocolade smelt, karamel aan je verhemelte en dan dat koekje: heerlijk!

Het is ook iets van lang geleden, toen ik brood mee naar school kreeg voor in de pauze. Soms vergat ik dat mee te nemen en dan wandelden we naar het tankstation aan de overkant. Daar haalde ik er dan ook altijd eentje. Toen heette 'íe nog Raider, trouwens.

De dino's onder het leespubliek weten nu natuurlijk al waarover ik het heb ;-) Maargoed, die wilde ik dus graag tekenen in het kader van 'delicous'. Ik deed 'm zonder voorbeeld (Ja, echt waar!) en alleen voor het letterlogo heb ik op internet gespiekt.

Delicious! (Aquarel en inkt)

Nu alleen nog even uploaden...
Hmm... krijg ik nou trek?! ;-)

11 reacties:

 1. Je verhaal is zo beeldend, dat ik je illustratie bijna over het hoofd zag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha! Misschien moest ik dan niet zo veel meer schrijven ;-)

   Verwijderen
 2. Lilian,

  Het ziet er best lekker uit, maar deze is toch niet mijn ding. Ik ga liever voor een bounty.

  jeer

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lilian,zonder voorbeeld dat wil wel wat zeggen...
  en ook nog een hap er uit,jij kunt hem nog tekenen in je dromen
  hij lijkt net echt!
  Wens je een mooie
  zonnge zondag

  liefs een groetje
  Christiene.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha! Ja, ik denk dat je gelijk hebt, Christiene! Best wel erg, eigenlijk ;-)
   Jij ook een heel mooie zondag!

   Verwijderen
 4. Wat leuk dat je meegedaan heeft. Je tekening ziet heel mooi uit. ER zit diepte erin. Ik doe het niet na. Knap Gedaan.Letterlogo heb je goed gepakt.
  Fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee, wat leuk jullie weer te zien hier! Letters van logo's zijn echt lastig uit je hoofd te tekenen. Je denkt dat je weet hoe het zit, maar het is altijd net anders ;-)
   Dank je wel!

   Verwijderen
  2. Ik heb net je vorige logje reacties achter gelaten. Ik sta bij jou in de wacht. Want ik zie ze niet staan. Kijk maar even. Je logo is zeker inderdaad moeilijk om te tekenen. IK vind wel erg mooi om te zien.
   Fijne zondag voor jou.

   Verwijderen
 5. ja lekker een heel enkel keertje want ze nestelen zich graag op mijn heupen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ;-) Ja, dat is het grote nadeel van die dingen, naast het feit dat je tandarts er niet blij van wordt.

   Verwijderen

 

Archief

Volg mij via bloglovin'

Follow on Bloglovin

Big Brother ;-)

Privacy Policy

Kladblokfans tot nu toe: