Deze teksten en tekeningen zijn gemaakt door Lilian. Mogelijk gemaakt door Blogger.

woensdag 15 augustus 2018

Fingerspitzengefühl

Je kunt ook TE enthousiast aan het tekenen slaan... Het topje van mijn wijsvinger slaapt en dat doet hij nu al drie dagen. Dat is niet erg, maar het voelt wel raar. Dan realiseer je je eigenlijk pas hoe vaak je iets doet met een wijsvinger: typen, een knopje indrukken, swypen. Ik kan de vinger gewoon gebruiken hoor, maar het voelt gewoon vreemd, een beetje doof.

Hoe het komt?  Het komt door mijn kleurpotloden en door het project dat ik ineens af wilde maken. Kijk zelf... en je snapt het:

kleur en poezen
Kleurig (kleurpotlood)

Ik wilde zoiets al een tijdje maken. Iets met veel kleur, niet abstract, maar misschien wel iets met kubistische elementen. Hoe ik dat aanpakte? Ik begon gewoon en de vormen vertelden me welke volgende vorm en kleur er aan de beurt was. Ik vind 'm leuk en ik bedacht me dat ik daar nog wel meer uit kon halen. Hoe en wat weet ik nog niet, maar dat komt wel. Eerst moet m'n vinger weer  bijkomen... een beetje meer Fingerspitzengefühl ;-)

6 reacties:

 1. Herkenbaar ik heb dat soort dove plekken af en toe van het breien of haken. (Wel lastig als je dan ook nog wilt borduren)

  Ik vind je tekening vrolijk en vrij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oké, het is dus niet helemaal vreemd ;-) Het is inderdaad lastig als je nog andere fijne werkzaamheden wilt doen, want dan voel je te weinig. Aparte gewaarwording!

   Dank voor het compliment, ik ben er blij mee!

   Verwijderen
 2. Goedemorgen Lilian, Je wijsvinger voel je doof aan. Komt niet door de tekenen? Overbelast. Je wilde graag af maken. Je tekening ziet prachtig uit. De kleuren horen erbij. Knap werk. Rustig aan met je vinger. Eerst bijkomen. Dan komt het vanzelf goed denk ik. Alvast fijn weekend. Lieve groetjes Jacqueline & Ferry.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het duurde even voor ik er achter kwam dat het inderdaad door het tekenen kwam. Inderdaad een soort van overbelasting ;-) Komt wel goed hoor, ik doe even wat kalmer aan
   Dank je wel voor het compliment en jullie natuurlijk ook een fijn weekend!

   Verwijderen
 3. kom even dag zeggen lezen is moeilijk zeker zo veel

  BeantwoordenVerwijderen

 

Archief

Volg mij via bloglovin'

Follow on Bloglovin

Big Brother ;-)

Privacy Policy

Kladblokfans tot nu toe: